Hulp nodig bij de bouw of verbouw van uw woning of bedrijfsgebouw?

Over P. van Doesburg Bouw

P. van Doesburg Bouw is hét bouwbedrijf in de regio Geldermalsen. Het bedrijf is begonnen in het jaar 2007. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid tot een goedlopend en klantengericht bedrijf.

Wij zijn gevestigd op de Beemdstraat 4C te Deil. Bel voor een afspraak naar 0653780957, of neem contact op via ons contactformulier.

Wat u ook wilt bouwen alles is te overleggen met P. van Doesburg Bouw. En hebt u nog geen tekening? Wij kunnen voor u een bouwtekening maken. Als bouwbedrijf hebben wij de professionele mogelijkheid om uw wensen te vertalen in een 2D of een 3D tekening. Zo kunnen wij als bouwbedrijf u een goed beeld geven van wat er gebouwd staat te worden​.

Klik op de knoppen voor meer informatie

Vergroten van de woning

Het realiseren van een aanbouw is een goede oplossing om de leefruimte in huis aanzienlijk te vergroten. Zeker in deze economische onstabiele tijd is het vergroten of verbouwen van een woning een prettigere optie dan een langdurig en onzeker verkooptraject. Waarom zoeken naar een ander huis als alle wensen in uw eigen huis kunnen worden gerealiseerd? Er is veel meer mogelijk dan u denkt. P. van Doesburg Bouw denkt graag met u mee en adviseert u op vakkundige wijze. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in ons vak. Ook het aanvragen van een vergunning of het aanmelden bij de gemeente kan P. van Doesburg Bouw voor u uit handen nemen.

Overzichtelijke offerte

Wij komen op afspraak bij u langs om de bouwwensen te bespreken, aan de hand van deze gegevens maken wij een complete en overzichtelijke offerte. Hierin staat een vaste aanneemsom vermeld; hierdoor weet u vooraf exact wat u krijgt en tegen welke totaalprijs. In de offerte worden -indien gewenst- alle benodigde werkzaamheden opgenomen zoals timmerwerk, stukadoor en tegelwerk, het installatiewerk (loodgieter/elektra/verwarming), schilder, etc.. tevens wordt vermeld welke materialen verwerkt zullen worden en welke afwerking is opgenomen.

Direct een offerte aanvragen? Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Garantie op kwaliteit

Wij zijn in het bezit van zowel het uitvoerders- als het aannemersdiploma. Dat geeft u de zekerheid voor vakwerk, bovendien geven wij maar liefst 10 jaar garantie! In samenwerking met allround vakmensen kan P. van Doesburg Bouw alle voorkomende werkzaamheden voor u realiseren. Tijdens het gehele project is Peter van Doesburg zoveel mogelijk zelf aanwezig, zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wij zijn in het bezit van een veelzijdige combinatiemachine, op deze houtbewerkingsmachine kunnen onder andere ramen, kozijnen, trappen e.d. in eigen beheer gefabriceerd worden.

U kunt met vragen altijd vrijblijvend contact opnemen met P. van Doesburg Bouw.

Gevelbekleding Keralit

Als bedrijf zijn wij ook veel bezig om de gevels van bestaande huizen weer netjes te maken. Tegenwoordig heb je daar een heel mooi materiaal voor die het vernieuwen van uw gevelbekleding niet alleen een betere uitstraling geeft maar ook nog eens veel voordelen.

Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf, want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie! Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpalet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Aangenaam kennis te maken..

Of het nu gaat om een nieuwbouw, verbouw, renovatie of om nieuwe ramen en kozijnen van Doesburg Bouw heeft er alle kennis voor in huis.

Peter van Doesburg
Peter van DoesburgEigenaar, meewerkend uitvoerder
Vanaf 2007 ben ik eigenaar en oprichter van P. van Doesburg Bouw. Met meer dan 20 jaar ervaring staat geen uitdaging mij nog in de weg.
Ik ben in bezit van het uitvoerders- en het aannemersdiploma. Hierdoor kan ik in alles voorzien en ben ik het aanspreekpunt voor alle vragen. Ik sta graag voor iedereen klaar. Persoonlijk contact staat bij mij hoog op de lijst!

Onze recente projecten

Offerte op maat

Wij komen bij u langs om uw bouwwensen te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u een complete en overzichtelijke offerte met een vaste aanneemsom, zo staat u nooit voor onverwachte kosten.