Hulp nodig bij de renovatie of verbouwing van uw woning of bedrijfsgebouw?

Renovatie van uw huis of pand? Is het tijd om het schilderwerk te renoveren? Of is de badkamer aan vernieuwing toe? Een huis wordt meer en meer een plek om te ontspannen een plek waar u vrienden en familie kunt uitnodigen én een plek waar u zich thuis moet voelen.

Thuis, waar wordt gelachen, gekookt, geslapen, gespeeld en waar wordt ontspannen. Thuis moet een plek zijn waar u uzelf kan zijn. Een keuken waar alles functioneert en een uitbouw die u meer ruimte biedt! P. van Doesburg Bouw begrijpt dat een huis alleen een thuis kan zijn wanneer het totaalplaatje klopt.
Daarom zorgen wij bij een verbouwing, renovatie of onderhoud altijd voor duidelijke afspraken en ook kunnen wij door middel van 3D tekeningen een goed beeld geven van het verwachte resultaat.

Maar laten we zeker de zakelijke renovaties niet vergeten. Ook de verbouwing van een winkelpand of showroom kan worden gerealiseerd door P. van Doesburg Bouw. Vernieuw uw kantoor, winkel of bedrijfspand. Wellicht om de groei aan te kunnen of omdat het tijd is voor een nieuwe uitstraling.

Hoeveel kost een verbouwing bij Doesburg Bouw?

Elke verbouwing verschilt behoorlijk in prijs. De grootte, stijl, materiaal en arbeidsintensieve onderdelen spelen hierbij allemaal een rol.
Bij P. van Doesburg Bouw gaan wij graag eerst in gesprek over de wensen en mogelijkheden voor uw renovatie. We zitten samen om de tafel om uw wensen duidelijk op papier te krijgen. Naar aanleiding hiervan maken wij een (3D) tekening om u een idee te geven van het eindresultaat. Zo krijgt u bijvoorbeeld een goed beeld van de nieuwe keuken. Als deze naar wens is, stellen wij een gedetailleerde offerte op. Zo weet u precies welke kosten waarvandaan komen.

De kosten voor een verbouwing of aanbouw zijn over het algemeen laag bij P. van Doesburg Bouw. Dit omdat wij veel maatwerkelementen zelf kunnen maken in onze eigen werkplaats.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Onze recente projecten