Hulp nodig bij het vernieuwen van uw woning of bedrijfsgebouw?

P. van Doesburg Bouw is een volwaardig bouwbedrijf en neemt dan ook graag een geheel vernieuwingsproject op zich. Wij beginnen met de fundering en eindigen met de aftimmering. Wij verzorgen en organiseren de verbouwing helemaal van A tot Z. Samen met onze partners gaan wij aan de slag om u het totaalplaatje te kunnen bieden.

Ook zaken als het aanvragen van vergunningen nemen wij op ons. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk ontzorgen, en dat is ons doel! Voor totale bouwprojecten en renovaties kunt u bij P. van Doesburg Bouw terecht.

Hoe werkt Doesburg Bouw?

Keukens, badkamers, zolders maar ook de slaapkamer. Elke ruimte heeft zijn eigen doel en dus moet elke ruimte worden voorzien van de nodige functionaliteiten en sfeer. P. van Doesburg Bouw verbouwt menig keuken en badkamer in Geldermalsen en omgeving. We pakken complete keukens aan, realiseren een uitbouw of zorgen voor een mooie carport. In samenwerking met onze partners realiseren wij het totaalplaatje van een verbouwing.

Wij komen binnen in de huidige situatie, beginnen met slopen en bouwen samen met onze partners alles weer op. Doordat we van begin tot einde betrokken zijn bij het project, houden wij het overzicht en leveren het totale project netjes af.

Onze recente projecten